Τυλιχτές Απολαύσεις

Εθισμός στην Ποιότητα

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εστίασης και με σεβασμό στον καταναλωτή ιδρύσαμε τις Τυλιχτές Απολαύσεις.

Σας καλώς ορίζουμε στην οικογενειακή μας επιχείρηση (ψητοπωλείο) Τυλιχτές Απολαύσεις στον Πειραιά στην οδό Αγίου Δημητρίου 106.
Εδώ και 12 χρόνια διαπρέπουμε με την επιλογή των καλύτερων προϊόντων, την απόλυτη καθαριότητα, την άψογη εξυπηρέτηση μας για την ικανοποίηση του καταναλωτή.
Η πολιτική της επιχείρησης είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μας ένα άρτιο ποιοτικά και γευστικά προϊόν παράλληλα όμως και οικονομικό.

Η μεγάλη ανταγωνιστικότητα που υπάρχει στην περιοχή του Πειραιά,Κερατσινίου,Δραπετσώνας,Νίκαιας,Χαραυγής κ.α. μας κάνει να είμαστε πιο δραστήριοι,δημιουργικοί και πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης με αποτέλεσμα να έχουμε από τα καλύτερα σουβλάκια της περιοχής.
Ανοίξαμε τις Τυλιχτές Απολαύσεις στην περιοχή του Πειραιά με γνώμονα ενός ρητού μας “Εθισμός στην ποιότητα".

Η φράση αυτή αντιπροσωπεύει τα προϊόντα μας καθώς και την εξάρτηση της Τυλιχτής Απόλαυσης σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, με άριστη και ταχύτατη εξυπηρέτηση αλλά και παραλαβές και πάνω από όλα με εξαιρετική ποιότητα ακόμα και για τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς καταναλωτές μας.

Στο μαγαζί μας θα βρείτε παντός είδους εύγευστων και ποιοτικών προϊόντων. Ψητά της ώρας, τυλιχτά και σκέτα καλαμάκια και ότι υπάρχει στο μενού μας. Με υπευθυνότητα έρχονται και στο χώρο σας.
Όπως επίσης θα βρείτε απολαυστικά μενού και για τους χορτοφάγους φίλους μας.

Εκτός της καθαριότητας και της ποιότητας που μετράει για μας και μας διακατέχει, μας ενδιαφέρει επίσης πολύ οι καταναλωτές μας να έχουν γνώση της χρήσης και προέλευσης των προϊόντων που καταναλώνουν.

Νωπά χειροποίητα

  • καλαμάκι χοιρινό (λαιμός)
  • καλαμάκι κοτόπουλο (φιλέτο)
  • γύρος χοιρινός (85% λαιμός, 15% πανσέτα)
  • κοτομπέικον (φιλέτο)
  • κεμπάπ (βοδινό 85%, πρόβιο 15%)
  • λουκάνικο (Επιδαύρου)

Κατεψυγμένα

  • Μπιφτέκι (80% μοσχαρίσιο, 20% χοιρινό)
  • Μπιφτέκι γεμιστό με τυρί Γκούντα (80% μοσχαρίσιο, 20% χοιρινό)
  • Μπιφτέκι λαχανικών McCain
  • Πατάτες (Lutosa)

Μαγιονέζα Hellmann’s, Παρθαίνο ελαιόλαδο στις σαλάτες, Ηλιέλαιο στις πατάτες.

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι Πειραιάς,Αγία Σοφία,Βώκος,Αγίους Αναργύρους,Νίκαια,Δραπετσώνα,Κερατσίνι,Αμφιάλη,Χαραυγή, Ευγένεια.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια και επειδή η γνώμη σας μετράει στο να γινόμαστε καλύτεροι και με πιο απολαυστικά προϊόντα, είμαστε διατεθειμένοι να μας πείτε τυχόν παράπονα και ιδέες σας.